Wie we zijn en wat we doen

StudentStay is een bedrijf dat eigenaar is van 50 studentenwoningen met circa 300 kamers. Voor jou als huurder betekent dit dat wij gedurende de hele huurperiode de beheerder en contactpersoon zijn. We zetten ons in om voor jou de juiste kamer te vinden, regelen de bezichtigingen en hopen uiteindelijk een huurcontract met je te kunnen tekenen.

Gratis inschrijven

Als je op zoek bent naar een kamer, appartement of woning, kun jij je gratis inschrijven op onze site. Je kunt onbeperkt en kosteloos reageren zoveel als jij wilt. Na het invullen van je gegevens, ontvang je een gebruikersnaam (je emailadres) en een wachtwoord, waarmee je op elk gewenst moment kunt inloggen op onze site, kamers kunt bekijken en reacties kunt plaatsen. Schrijf je hier in.

Bezichtigingen

Ben jij de huurder die we zoeken? Dan nodigen wij jou snel uit voor een bezichtiging van de kamer. Zo krijg je in alle rust de tijd om de kamer van binnen en van buiten te bekijken, zodat je je een goed beeld kunt vormen van je mogelijk toekomstige woonruimte. Daarbij kun je ons vragen stellen en en eventueel foto’s maken van jouw nieuwe kamer.